Ouderportaal

Bij De Pepermolen is het mogelijk om flexibele dagen aan te vragen, van dagen te ruilen of om de opvangdagen te wijzigen. Maar dat is niet alles, je kunt ook zelf je gegevens wijzigen, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen.

 

Hoe werkt het?

Als je kind bij De Pepermolen is ingeschreven, wordt er een klantenaccount voor je aangemaakt. We vragen ouders om een e-mailadres (voor facturen), jaaropgaven en nieuwsbrieven aan ons door te geven.
Het e-mailadres dat je hebt opgegeven, wordt ook gebruikt voor het ouderportaal.

Met dit e-mailadres en een persoonlijk wachtwoord, kun je altijd bij je eigen gegevens. Met één druk op de knop geef jij je wensenlijstje aan ons door, dit kan per week of maand, net hoe het uitkomt.
Zo weet je snel of er plek is op de BSO of het KDV als jij aan het werk moet en je opvang nodig hebt voor je kind.

 

Ruilbeleid

  • Het ruilen van feestdagen is niet mogelijk.
  • Het ruilen van een dag(deel) is kosteloos. Wanneer ouders onverwacht geen gebruik maken van een ruildag, wordt deze in rekening gebracht. ( Dus ook bij ziekte ) omdat we een dag vrij houden in onze planning.
  • Ruilen van een dag(deel) kan in dezelfde week, een week ervoor en een week erna.
  • Ruilen van dagen in vakanties is mogelijk, aan ruilingen in vakanties wordt vooraf aangegeven via de nieuwsbrief, wanneer de aanvragen behandelt worden.
  • Ruilen kan alleen via het ouder portaal.

Handleiding ouderportaal

Wil je graag weten, hoe je je ruil aanvraag kunt indienen? Ben je je handleiding kwijt? Om het je gemakkelijk te maken, hebben we deze online gezet!.