Grootste groepsruimtes

Bij De Pepermolen hebben we lekker de ruimte.  Dat is ook onze visie; kleinschalige groepen die veel ruimte bieden om lekker te kunnen spelen.

Bij De Pepermolen bieden we meer ruimte dan dat wettelijk is vereist. Maar om je te kunnen ontwikkelen als kind, heb je ruimte nodig, waarin je kunt spelen en ontdekken. Zo hebben we verschillende speelhoeken op onze peutergroep, waar je lekker kunt lezen, verkleden, met de poppen kunt spelen of mag bouwen. Zonder dat je elkaar in de wegloopt.

En onze BSO heeft bijna de hele bovenverdieping om te kunnen spelen!

Tijdens rondleidingen vertellen mensen ons vaak, dat ze verbaasd zijn over de enorme speelruimte die onze opvang biedt. Ben je nieuwsgierig, kom dan gerust eens kijken of we echt zulke grote groepsruimten hebben!

Dansen, koprollen, lezen, stoeien of tijgeren....

Bij de Pepermolen hebben we zoveel speelruimte, dat we daar zelfs binnen genoeg ruimte hebben om lekker te kunnen bewegen. Dansende peuters, stoeiende en boksende BSO-kinderen, baby’s die rondkruipen of tijgeren. Je dreumes die voorzichtig zijn eerste stapjes zet.  Bij ons kan het allemaal, iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen unieke speelruimte, die voldoende uitdaging biedt aan de kinderen.

Kiekeboe, ik kan hier lekker op de kop staan. Goed hè.

IMG_8265