Angela van Kolthoorn

Hoi! Ik ben Angela van Kolthoorn. Ik ben locatieleider van kinderopvang  De Pepermolen. De ontwikkeling van kinderen vind ik een prachtig proces. Het is geweldig om hen hierin te begeleiden. Omdat de meeste kinderen hier al jong (meestal als baby) komen spelen en ze hier tijdens latere leeftijd ook nog naar de BSO gaan, is het mogelijk om hen gedurende een relatief lange periode te kunnen volgen. Ik vind dit één van de mooiste aspecten aan mijn werk. Mijn werkzaamheden bij De Pepermolen zijn divers. Ik verzorg de rondleidingen voor nieuwe ouders en kinderen, organiseer verschillende activiteiten voor de kinderen bij de Pepermolen en overleg geregeld met de leden van de oudercommissie.

Verder vergader ik geregeld met de pedagogisch medewerkers. We bespreken dan o.a. onze dagelijkse werkzaamheden, hoe het met de kinderen op de groep gaat of welke activiteiten we gaan organiseren.  Ik zorg ervoor dat beleidsplannen up-to-date blijven en wij in de praktijk echt werken volgens de visie van onze kinderopvang. Om betrokken te blijven bij de kinderen, spring  ik regelmatig bij op de groep.

Zelf heb ik twee dochters; Sterrelijn en Bloeme. Samen met hen en Ramon woon ik in Oosterend. Paardrijden, saxofoon spelen, hardlopen, fotograferen en koken doe ik graag in mijn vrije tijd.