(Voor het eerst) zwanger!

Gefeliciteerd met het mooie nieuws! Als alles goed gaat zet jij binnenkort een nieuw wondertje op de wereld. Maar dan? Wat komt er allemaal op je af? Je wordt overladen met informatie, folders, nieuwsbrieven en de schattigste babyspullen.

Natuurlijk wil je graag weten welke kinderopvangmogelijkheden er zijn op Texel. Misschien zoek je een gastouder, of ga je familie vragen om op te passen. Maar professionele opvang heeft absoluut voordelen waar je nog niet aan hebt gedacht

Waarom toch aan het werk?

Misschien heb je gewoon een superleuke baan en lieve collega’s, die je anders veel te veel gaat missen. En een eigen inkomen is toch ook wel heel prettig!

 

 

De voordelen

  • Je bent niet afhankelijk van familie.
  • Je kindje wordt opgevangen door experts.
  • Borstvoeding blijft gewoon mogelijk.
  • Je kunt ook flexibele dagen afnemen.
  • De groepsruimte is veilig en volledig kindvriendelijk ingericht.
  • Alles wordt formeel geregeld.

 

Is het financieel haalbaar?

Op onze website vind je een calculator. Je kunt aangeven van welk product op welke groep je gebruik wilt maken. Zo weet je gelijk welke kosten jij per maand kwijt bent aan kinderopvang.

Het is mooi en spannend tegelijk!

Vertrouwde plek

Stel dat je een goede plek kunt vinden, waar jij je kindje met een gerust hart kunt achterlaten terwijl je aan het werk gaat, jij je kindje schaterlachend op komt halen na een drukke werkdag, waar je kindje net zoveel persoonlijke aandacht krijgt als thuis, professioneel wordt verzorgd en ook nog eens kan spelen en ontdekken met leeftijdsgenootjes?