Babydreumesgroep

Het is leuk en spannend tegelijk als je voor het eerst je kind komt brengen. Misschien ga je voor het eerst na je zwangerschapsverlof weer aan het werk. Zullen de leidsters mijn kindje niet te lang laten huilen in zijn of haar bedje? Wil mijn kind wel uit de fles drinken? Wordt er wel goed voor mijn kind gezorgd? Zal mijn dreumes zich niet vervelen?

Honderd-en-een vragen kunnen er in gedachten voorbij komen en dat vinden wij heel gewoon. Om ouders vast kennis te laten maken met de Pepermolen, is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen.

Zo krijg je vrijblijvend de gelegenheid om zoveel mogelijk vragen te stellen, onze pedagogisch medewerkers te ontmoeten en onze groepsruimtes te bekijken. Wanneer je hebt besloten om je kind in te laten schrijven voor de baby- dreumesgroep van kinderopvang de Pepermolen, plannen we een wenmoment in.

Tijdens het eerste wenmoment, neemt 1 van de pedagogisch medewerkers de ouder(s) mee voor een intake gesprek. Tijdens ons intake gesprek informeren we ouders zo goed mogelijk over onze werkwijze en onze verschillende beleidsplannen.

We zouden het leuk vinden als je contact met ons opneemt en we jou en je kindje persoonlijk mogen rondleiden door kinderopvang de Pepermolen.

Algemene informatie

De baby-dreumesgroep is geopend van maandag tot en met vrijdag van  7.00 uur tot 18.30 uur voor kinderen vanaf 10 weken. De kinderen blijven op de baby-dreumesgroep t/m 24 maanden. Na hun 2e verjaardag gaan ze over naar de peutergroep.

Op de baby-dreumesgroep zijn maximaal 10 kindplaatsen beschikbaar. Volgens de beleidsregels mogen er maximaal 5 kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar worden opgevangen per pedagogisch medewerker. Vanaf 2019 veranderen deze regels en mogen er maximaal 4 kinderen per pedagogisch medewerker worden opgevangen. Aan de hand van een rekentool, bepalen we hoeveel pedagogisch medewerkers ingezet worden.

De baby-dreumesgroep beschikt over een eigen groepsruimte en deelt samen met de peutergroep de slaapruimtes, de centrale keuken, de hal en de tuin.  De baby-dreumesgroep wordt elke dag door gediplomeerde en enthousiaste pedagogisch medewerkers begeleid.

Wist je dat we ook muziekles hebben?