• 0222712991
  • info@kinderopvangdepepermolen.nl

Leidsters Melinda Kooger

Melinda Kooger

Hallo allemaal!
Mijn naam is Melinda Kooger. Ik ben geboren op het mooie eiland Texel en woon in De Waal.

Werkervaring, opleiding en cursussen
Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker op het Horizon College in Alkmaar afgerond.In mijn opleiding heb ik extra vakken gehad zoals koken met kinderen, kunst en muziek en theater.
Verder heb ik in mijn opleiding een stage afgerond in Barcelona van een half jaar. Waar ik kennis heb kunnen maken met een andere werkwijze en een hele andere cultuur.  Ik heb ook in mijn stage periode stage gelopen op een andere kinderopvang op Texel en daar heb ik ook nog inval werk gedaan tot ik in 2016 bij de Pepermolen kwam te werken. Sinds 2016 heb ik meerdere cursussen gedaan om mij verder te ontwikkelen. Zoals onder andere Uk en Puk en cursussen op de kinderopvang academie.

De Pepermolen
Ik werk sinds 2016 met veel plezier bij de Pepermolen. Waar ik het geluk heb om kinderen te mogen begeleiden, motiveren en vooral een veilige, rustige en positieve omgeving te bieden voor de periode dat ze bij ons zijn. Ik hoop nog lang met de kinderen van de BSO en de peutergroep te zingen, dansen, knutselen, koken en op avontuur te gaan!
ca8323131d324dcc868095375f38401d